Blogia
El Blog del AMPA Bonavista.

Debate Jornada Escolar. Tú decides.

Debate Jornada Escolar. Tú decides.

 

El próximo viernes 18 de Noviembre, a las 18:00 horas, en la Sala Cremona del Castillo de Alaquàs, se celebrara una mesa de debate sobre la jornada escolar en los colegios de Alaquàs. En ella estarán representados la Conselleria de Educación, Ayuntamiento  de Alaquàs, sindicatos y familias.

Desde Interampa  Alaquàs y FAPA Hora Sud, organizadores del acto, queremos convidarlos a participar en esta mesa de debate como público y aportar vuestras preguntas, dudas y puntos de vista, al mismo tiempo que recibir toda la información para que madres y padres podamos decidir con criterio entre una jornada continua o una jornada partida.

Os esperamos.

 

El proper divendres 18 de novembre, a les 18:00 hores, a la Sala Cremona del Castell d’Alaquàs, se celebrarà una Mesa de Debat al voltant de la jornada escolar en els col·legis d’Alaquàs. En aquesta estaran representades la Conselleria d’Educació, l’Ajuntament d’Alaquàs, sindicats i famílies.

Des d’Interampa Alaquàs i FAPA Horta Sud, organitzadores de l’acte, volem convidar-vos a  participar en aquesta Mesa de Debat com a públic i aportar les vostres preguntes, dubtes i punts de vista, al mateix temps que rebre tota la informació possible perquè mares i pares puguem decidir amb criteri entre una jornada contínua o una jornada partida.

Us hi esperem.

 

0 comentarios